Kreativ Sparring & Mentoring

Tiden er en pudsig størrelse og lige nu er tiden speciel.

Du kan ikke det du plejer og tænker måske, hvordan skal du så komme videre med dit fotoprojekt eller kreative projekt, når jeg ikke kan mødes med nogen og få den sparring og det input jeg plejer.

Det er ærgerligt at gå i stå og det er endnu mere ærgerligt ikke at kunne udfolde sig, skabe og være kreativ, hvis man lige er i flow og bare så gerne vil videre, men lige mangler en second opinion, et lille skub eller sparring omkring ens projekt eller arbejder.

Hverdagen ser anderledes ud end den plejer, men vi kan stadig være kreative og nu er det måske netop tiden, at komme videre med de foto- og/eller andre kreative projekter, der banker på, du måske er gået i stå med eller bare har lagt lidt til side.

Jeg tilbyder dig online kreativ sparring og mentoring. Et kærligt skub til at komme igang, tilbage på sporet eller "bare" videre med noget du allerede arbejder med, men savner seriøs sparring og input til. Jeg tager udgangspunkt i dit arbejde, hvor du er og hvad du gerne vil med din kreativitet og fotografi. Vi arbejder udefra dine billeder, dine projekter eller dine tanker og ideer om, hvor du er og hvad du vil samt hvor du fornemmer jeg kan bidrage til at du kommer videre. Det er vigtigt for mig at det netop er dit og dine arbejder vi tager udgangspunkt i og derfor er det en klar hjælp at du kan sende mig nogle af dine billeder og/eller tanker som grundlag for vores samarbejde.

Kontakt mig og lad os få en snak om hvad der virker for dig og hvordan jeg måske kan hjælpe dig videre.

Det hele foregår online. Du sender mig et link til din portfolie eller et link til billederne via WeTransfer. Herefter aftaler vi et tidspunkt for gennemgang over den online platform der giver bedst mening. Typisk kan ZOOM, GoToMeeting eller lignende anvendes med succes. Jeg foretrækker en online platform, således vi ikke bare kan tale sammen, men også se hinanden undervejs i forløbet. For at vi dermed, under de givne rammer, kan gøre det så personligt så muligt.

Prisen er 650kr for en times sparring/review/mentoring.

Hvad kan du forvente af mig:

  • Personlige samtaler om dig og din kreativitet - hvad vil du og hvor er du i det hele taget i forhold til din kreative udfoldelse lige nu. Og ikke mindst, hvor ønsker du at bevæge dig hen og hvordan kan min sparring og  mentoring være den bedste hjælp for dig.
  • Seriøs gennemgang af dit materiale og feedback på din projektide/oplæg/tanker og ideer.
  • Personlig sparring på dit arbejde og input til næste skridt.
  • Personlig sparring og mentoring på dine personlige kreative udviklingsmål. Evt opstilling af disse, hvis du ikke har nogle og ønsker det. 
  • Mulighed for at opstarte forløb, hvor vi gennem en række online møder (måske senere fysiske), arbejder målrettet med dit projekt/din kreativitet eller alene som løbende sparring til dit kreative virke. 

Det er dig, der kender dine behov og hvor du mener jeg kan bidrage. I fællesskab får vi det til at ske

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Du fanger mig på ole@jauch.dk eller telefon 53541650

Stay safe and stay creative.

Tempus-Temporis @2020
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis!