Masterclass' til dig, der har besluttet at tage dig selv, din kreativitet og din kunst seriøs.

Dit fokus er mit fokus


Gennem seriøs, målrettet og fokuseret undervisning, sparring og mentoring arbejder jeg med dig og din kreativitet og evt dit fotografi. 

En væsentlig del af, at deltage i mine Masterclass' er gruppearbejdet. Deling og sparring med de andre i gruppen. Vi arbejder med og lærer, at afgive og modtage konstruktiv kritik og feedback.


Kreativ Masterclass i Fotografi

Til dig der har besluttet at tage dig selv og dit fotografi seriøst.

Kreativ Masterclass i Fotografi er for dig, der vil arbejde seriøst med et fotografisk eller kunstnerisk projekt fra idefasen til færdigt udtryk.

Kreativ Masterclass i Fotografi er for dig, der har besluttet at tage din kreativitet, din passion og dit fotografi seriøst.

Denne Masterclass er for dig, hvis du er professionel fotograf eller seriøs amatør, der ønsker at arbejde målrettet med en mere kunstnerisk og kreativ tilgang til dit fotografi og dig selv som skabende. 

Læs mere om Kreativ Masterclass i Fotografi her.


Masterclass i Kreativitet

Til dig der har besluttet at tage dig selv og din kreativitet seriøst.

Kreativ Masterclass er for dig, der vil arbejde seriøst med din kreativitet uanset om du maler, tegner, fotografere eller udfolder dig på anden vis kunstnerisk.

Kreativ Masterclass er for dig, der har besluttet at tage din kreativitet, din passion og dig selv seriøst.

Denne Masterclass er for alle, der ønsker at arbejde mere målrettet med kreativitet. Finde ind til dine egne kreative kræfter og arbejde med hvordan du kan sætte dem fri og i spil. Til dig, der ønsker at finde dine værktøjer til, hvordan du kan igangsætte kreative processer og sætte din kreativitet i system uden den mister kraft eller værdi.

Denne Masterclass er under udvikling.

Mere information her når jeg er klar med nyheder om denne spændende og kommende Masterclass.

Tempus-Temporis @2020
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis!