Tempus - Temporis

...er stedet hvor du kan fordybe dig i din kreativitet og din passion. Hvor du kan få inspiration til at udfolde dig som kreativ kunstner og fotograf.

Du arbejder med dig selv, din kreativitet og med hvordan du, i dit liv, kan finde inspirationen. Fastholde den og udvikle dig som menneske og kunstner. Hvordan du kan forfølge dine kunstneriske drømme og hvordan du kan realisere nogle af dine kunstneriske projekter.

Tempus Temporis betyder tid til tid. Det er netop hvad vi behøver for at fordybe os, for at skabe og for at kunne realisere vores drømme. Tiden til at arbejde med os selv, målrettet og fokuseret omkring vores kreativitet og vores kunst. Tiden er et vigtigt element i vores virke og vi lærer at få tiden som medspiller og ikke modspiller. For uden tiden kan vi ikke få vores ting ud i verden og dermed kan vi ikke frigøre vores fulde og reelle potentiale.


"Jeg tror på at alle mennesker har et stort uudnyttet potentiale og jeg tror på at vi gennem fokusering, fastholdelse og arbejde med os selv, kan opnå meget mere end vi forestiller os. Men det kræver mod og det kræver at vi tager en beslutning om at ville - om at ville det og ville sig selv og ens kreativitet. Det kan være udfordrende for ens omgivelser, men jeg tror på at gevinsten, også for omgivelserne, er så stor at det er hele turen værd. Det er det ihvertfald for mig og noget af det vil jeg gerne dele med dig."
Ole Jauch


Læs mere her 

Tempus-Temporis @2020
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis!