Portofolie Review

Tiden er en pudsig størrelse og lige nu er tiden speciel.

Du kan ikke det du plejer og tænker måske, hvordan skal du så komme videre med dit fotoprojekt eller kreative projekt, når jeg ikke kan mødes med nogen og få den sparring og det input jeg plejer.

Det er ærgerligt at gå i stå og det er endnu mere ærgerligt ikke at kunne udfolde sig, skabe og være kreativ, hvis man lige er i flow og bare så gerne vil videre, men lige mangler en second opinion, et lille skub eller sparring omkring ens projekt eller arbejder.

Hverdagen ser anderledes ud end den plejer, men vi kan stadig være kreative og nu er det måske netop tiden, at komme videre med de foto- og/eller andre kreative projekter, der banker på, du måske er gået i stå med eller bare har lagt lidt til side.

Jeg tilbyder dig online portfolie review. Få dit arbejde gennemgået og "bedømt" og et skub på vejen. Sammen gennemgår vi din portofolie og jeg giver dig seriøs feedback og sparring på dit arbejde og dine billeder. Det kan være du mangler konkret sparring på dine billeder eller er gået i stå i forhold til et projekt eller ønske om at skabe et projekt. Du mangler måske retning i din portofolie og dine motiver.

Kontakt mig og lad os få en snak om hvad der virker for dig og hvordan jeg måske kan hjælpe dig videre.

Det hele foregår online. Du sender mig et link til din portfolie eller et link til billederne via WeTransfer. Herefter aftaler vi et tidspunkt for gennemgang over den online platform der giver bedst mening. Typisk kan ZOOM, GoToMeeting eller lignende anvendes med succes. Jeg foretrækker en online platform, således vi ikke bare kan tale sammen, men også se hinanden undervejs i forløbet. For at vi dermed, under de givne rammer, kan gøre det så personligt så muligt.

Prisen er 650kr for en times review og samtale om dine arbejder.

Hvad kan du forvente af mig:

  • Review og feedback på din portfolie.
  • Samtale om retning og evn tiltag i forbindelse med din portofolie.
  • Seriøs feedback på dine billeder og dit udtryk.
  • Forslag og inout til konkrete tiltag.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Du fanger mig på ole@jauch.dk eller telefon 53541650

Stay safe and stay creative.

Tempus-Temporis @2020
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis!